Als jij ook zo gek bent op stationery en handlettered quotes, knappe kalligrafie, en mooie illustraties… dan zit je op de juiste plek {en zullen we zeker besties worden}!

Live handlettering

Je kan me boeken op je evenement om live te komen handletteren. Aan een tafeltje kan ik dan voor je gasten een leuke quote, hun naam of initialen, een mooi woord, enz. als aandenken handletteren. Ik ben te boeken per blok van 2 uur.

Prijs: vanaf 400 euro

Muurschildering

Een kale muur in het toilet in je zaak of thuis? Of je nieuwe baby- en kinderkamer opfleuren met een mooie geïllustreerde quote of naam op de muur? Ik hoor jullie ideeën graag, en bespreek dan samen met jullie de wensen, de grootte en de kleuren en maak op basis daarvan een ontwerp/schets.

Prijs: vanaf 200 euro (gesprek, 1 schets, 2 uur schilderen)

Handlettering en illustratie op maat

Enveloppes, leuke prints, tafelnummers, (liefdes)brieven,… alles waar ik mooi op mag brush letteren, dan help ik je graag!

Of zie je het liever wat groter, zoals muren, ramen, krijtbordmuren, enz.?

Voor dit alles en nog veel meer creatieve oplossingen kun je bij mij terecht! Binnenkort vind je hier allerlei foto’s van ontwerpen die ik al gemaakt heb. Daar zou ik heel graag datgene wat ik voor jou kan maken, bijvoegen! Neem vrijblijvend contact met me op om je ideeën en wensen te bespreken. Na een gesprek zal ik een offerte voor je maken en kunnen we aan de slag!

Prijs: afhankelijk van het werk - ik maak een offerte op maat op voor jou!