Contact

Jules and Louis Blog | Contact Inge - calligraphy pen and ink close up
 

Hallo lieverds! 

Leuk dat je de weg vond naar mijn online (huiselijk) plekje. Heb je nog vragen over mij of mijn blog, kruip dan zeker in je pen en laat me iets weten!

Voor algemene vragen, informatie, feedback, of enkel om hallo te zeggen kan je me altijd bereiken via e-mail: inge@julesandlouis.com of vul het contactformulier hiernaast in. Misschien vind je ook wat je zocht in de topics hieronder, dus kijk gerust even rond.

PRESS INQUIRIES

Ik wil graag bijdragen aan je blogs over alles wat met lifestyle te maken heeft, vooral als het gaat over hand lettering projecten, feestjes, entertaining, home decor, of een leuk DIY-project waar ik kan aan meewerken.

BRAND COLLABORATIONS & SPONSORED POSTS

Ik bespreek alleen maar producten dat ik Γ©cht graag heb, gebruik of zie en waarvan ik weet dat mijn lezers ze ook graag zouden gebruiken of hebben. Ook moeten de producten die ik in gesponsorde blog content of in collaborations vermeld een beetje gelijk lopen met mijn brand en look van de blog. Contacteer me met meer informatie over je product om te zien of het een match is en wanneer de eventuele sponsored content in mijn editorial kalender kan opgenomen worden. 

Af en toe gebruik ik affiliate links waarbij ik eventueel een kleine commissie verdien als er producten worden gekocht via de links op mijn blog. Niet alle links die ik vermeld op mijn blog zijn affiliate links en ik link nooit naar producten, websites of plekken die ik niet ondersteun of aanmoedig. De links die ik post zijn dingen of zaken die ik Γ©cht zelf zou willen kopen of al heb aangekocht. Als je nog vragen hebt hierover, neem dan gerust contact op met mij! 

BLOG AWARDS

Iets waar ik nog steeds heel trots op ben, is mijn deelname aan de Weekend Knack Blog Awards back in 2013. Ik deed mee met mijn vroegere blog Simply Fabulous Chic in de categorie Home & Decor en ik finishte als 8ste van de 10 beste blogs in diezelfde categorie. Ik won misschien niet, maar ik ben nog altijd heel blij dat ik zo ver geraakte. 

Jules and Louis Blog | Contact Inge - black and white
 
Name *
Name