Ik wou dat ik een hondje had

Ik wou dat ik een hondje had

Ik wou dat ik nu terug een hondje had. Er was altijd een hond in mijn leven. Ik ben dan ook een echt “hondenmens”. Ook al zie ik poezen graag, ik heb gewoon meer met honden. Al van zo lang ik me kan herinneren. Eerst was er Loebas, de hond van mijn ouders. Een rosse Cocker die al zeven jaar bij mijn ouders was, voor ik er was. Hij was mijn partner in crime - ik groeide op met deze stoere jongen en de hele buurt noemde ons Bollie & Billie.

Read More

Wat is een capsule wardrobe?

Wat is een capsule wardrobe?

De lente was vorige week al overduidelijk in het land, of toch qua temperaturen. Ik ben begonnen met opruimen. Zijn dat de lentekriebels? Geen idee, maar ik ben met mijn schuiven begonnen en door gegaan tot aan mijn kledingkast. En ik heb er nu meer werk van gemaakt dan vroeger. Want ik wil een capsule wardrobe op mijn persoonlijke maat.

Read More

The Law of Attraction: je dromen visualiseren met een vision board

The Law of Attraction: je dromen visualiseren met een vision board

Een aantal jaar geleden zat ik bij mijn dokter in Brasschaat voor een hoest waar ik niet vanaf geraakte. Ik vroeg me luidop af waarom ik zo graag iets wilde in mijn leven, maar het maar niet kreeg. Ik droomde van vanalles en ik kreeg het gewoon niet verwezenlijkt. En ze antwoordde dat dat nu eenmaal The Law of Attraction was. En dat ik nogal negatief dingen verwoordde die ik graag wilde, en daarom dus ook niet kreeg. En dat ik duidelijk moest zijn en niet mocht twijfelen. Ze vertelde me een beetje over hoe die wet ineen zat. Dat ik meer positiever en duidelijker mijn dromen moest formuleren en ze misschien beter zou visualiseren.

Read More

De dingen die ik aan mijn kinderen heb geleerd

De dingen die ik aan mijn kinderen heb geleerd

Ik hou van mijn man en mijn twee jongens. En ik had grootse plannen voor onze kinderen. Alle dingen die ik zou leren aan mijn kinderen. Ik zou ze zelfvertrouwen meegeven, vriendelijkheid, beleefdheid, en een voorliefde voor boeken. Ik werk er nog steeds aan, maar ondertussen heb ik hen ook al andere juweeltjes aangeleerd... Opgepast, lees deze blog post mét veel humor.

Read More