De dingen die ik aan mijn kinderen heb geleerd

De dingen die ik aan mijn kinderen heb geleerd

Ik hou van mijn man en mijn twee jongens. En ik had grootse plannen voor onze kinderen. Alle dingen die ik zou leren aan mijn kinderen. Ik zou ze zelfvertrouwen meegeven, vriendelijkheid, beleefdheid, en een voorliefde voor boeken. Ik werk er nog steeds aan, maar ondertussen heb ik hen ook al andere juweeltjes aangeleerd... Opgepast, lees deze blog post mét veel humor.

Read More

Stap-voor-stap schilderen met waterverf

Stap-voor-stap schilderen met waterverf

Rond 2016 pikte ik schilderen met waterverf terug op, tijdens mijn burnout. Een beetje intuïtief pakte ik de dingen terug op die ik graag deed. Het werkte therapeutisch.

De manier waarop kleuren zich mengen het moment dat ze het papier raken, imperfect en toch zo mooi. Het is nog altijd de ideale manier om me te ontspannen.

Read More

10 tips voor meer self-love

10 tips voor meer self-love

Februari is de maand van de liefde. En je kan alleen maar liefhebben, als je jezelf graag ziet. Een waarheid als een koe. We hebben allemaal drukke levens met stress, school, werk, kinderen, sport, hobbies van de kids/man/jezelf, huishouden… you know, de was en de plas. Alles wat er daar nog extra bij komt, daar maken we soms geen tijd meer voor. En vaak al helemaal niet voor onszelf.

Read More

Een nieuw bullet journal van Archer & Olive

Een nieuw bullet journal van Archer & Olive

Een nieuw jaar, een nieuw aantal doelen, én vers aangekochte stationery! Want ik ben een stationery addict. Verslaafd aan alle mooie pennen, potloden, brush pens, notitieboekjes, stickers en wat nog allemaal niet. En als ik dingen kan volschrijven, is dat nog leuker. Er bestaat dan ook niets leukers dan een verse bullet journal te starten aan het begin van een nieuw jaar.

Read More

Mijn favoriete natuurlijke schoonmaakproducten

Mijn favoriete natuurlijke schoonmaakproducten

Jullie zullen waarschijnlijk denken: huh? Jouw favoriete natuurlijke schoonmaakproducten? Zitten we op de verkeerde blog? Neenee, ik wil graag mijn verhaal doen waarom ik bij veel producten al overgeschakeld ben op natuurlijk, of méér eco-friendly. En nu dat er méér en méér jong volk op straat komt (power to the youth!!) om te protesteren tegen de klimaatveranderingen, wilde ik hier ook wel eens focussen op natuurlijk poetsen.

Read More

Creatief in 2019

Creatief in 2019

Zoals ik al zei in mijn post, heb ik dit jaar weer een nieuw woord voor 2019 gekozen. Omdat ik er niet zo diep op in ben gegaan, wilde ik het hier wel eens delen met jullie waarom ik precies koos voor dat woord.

Sinds twee jaar kies ik een woord voor het jaar dat bij me opkomt en bij me blijft hangen. Onbewust heeft het invloed op waar ik mijn focus op wil leggen.

Read More