Things I love: bij Dille en Kamille

Jules en Louis blog - Things I love - producten bij Dille en Kamille.jpg
  1. hamamdoek in bio-katoen, 2. windlicht, 3. windlicht, 4. reused & recycled lamp, 5. karaf, 6. Marseille zeep

Jaja, the things I love. Het zijn soms simpele dingen bij mij die er toe doen. Mocht je het nog niet weten… buiten boekenwinkels ben ik ook stiekem verliefd op de winkels van Dille en Kamille! Zet mij een hele dag in een boekenwinkel en ik ben zo content als een klein kind met een lolly. Zet me in Dille & Kamille en ge maakt me misschien nog contenter. :-) Ik stop er graag af en toe als ik in de buurt ben. Gewoon, om eens te snuisteren tussen alle spulletjes. Vorig jaar liep ik er rond tijdens een lezersavond van Nest om de nieuwe kerstcollectie te bewonderen, en toen had ik een superleuke avond met mijn beste vriendin. Ah ja, ik + mijn beste vriendin + kerst (hallo, mijn favoriete tijd van ‘t jaar!!!) + hapjes en drankjes uitproberen = fun, fun, fun! Ik kocht toen trouwens bijna een half servies bijeen, haha.

En wat leuker is, en wat nog méér in mijn rijtje past sinds langere tijd, is dat Dille & Kamille een milieuvriendelijke winkel is. Je krijgt er geen plastiek zakken mee als je iets koopt, je kan er vaak spullen vinden “uit grootmoeders tijd”, natuurzepen, kruiden en specerijen, rieten manden en zinken emmers, en allerlei zaken die eigenlijk véél beter zijn dan alles wat we tegenwoordig in onze wegwerpmaatschappij kopen en vaak veel te snel weer weggooien.

Spijtig genoeg moet ik een paar maanden serieus met de vinger op de portemonnee zitten (een paar onverwachte zware uitgaven gehad), waardoor ik nu al een beetje kwijlend en zeverend naar mijn scherm zit te staren en verlanglijstjes zit op te maken… Handig toch? Da’s dan al voor onder de kerstboom en mijn verjaardag. ;-) En ik zou al héél blij met deze dingen. Je kan ze allemaal vinden bij Dille & Kamille! (En nee, deze post werd niet gesponsord, al lijkt het wel zo, haha!)

Wat is jouw favoriete product van bij Dille & Kamille? Zijn er spulletjes waarvoor je speciaal bij hen langsgaat?