Op mijn nachtkastje: Emma - Make My Dream Work

Jules and Louis Blog - Currently Reading - Book - Emma Make My Dream Work.jpg

Foto: door Inge voor Jules & Louis.

Ik ben een grote leesworm. En onlangs las ik Big Magic - de kunst van creatief leven van Elizabeth Gilbert uit. Als je mijn boekenkast bekijkt, is het nogal een allegaartje van verschillende onderwerpen: van homeopathie en kruidengeneeskunde (dingen die ik van mijn pa zijn moeder erfde, ofwel van mijn pa heb afgetroggeld, haha), jeugdromans, romans, autobiografieën, kunstboeken, over onderwerpen die me interesseren (blogs, fotografie, tekenen, kalligrafie, schilderen) en zelfhulpboeken. En nu ligt deze op mijn nachtkastje: Emma - Make My Dream Work. Dus zit ik met mijn neus weer volop in de categorie zelfhulpboeken, zoals ik ze graag noem. Soms zijn er periodes waarin ik liever romans lees, en dan weer periodes waar ik nogal graag begin in autobiografieën... en dit is een periode van de zelfhulpboeken blijkbaar.

Al maak ik toch nog niet genoeg tijd voor te lezen. Wanneer ik tijd kan maken, is het meestal 's avonds, als onze piraatjes al in hun bed liggen. En dan nog kom ik er niet altijd aan toe, meestal lig ik nog een paar pagina's te lezen in bed voor het slapengaan. Een paar pagina's is alleszins beter dan niks. Het helpt me zeker en vast beter in slaap te vallen, zoals ik al eerder vermeldde hier. 

Ik heb deze bijlange nog niet uit, maar het begin ziet er alvast veelbelovend uit én de cover supermooi. Ik ken haar (allé, niet persoonlijk natuurlijk) en haar verhaal, en ik weet dat ze doet wat ze graag doet, dus het zou wel eens inspirerend kunnen werken. Ik weet alvast dat het boek Big Magic me terug heeft geïnspireerd en me de draad van het bloggen terug heeft doen oppikken. Mocht je hem ook in huis willen halen, kan je hem hier vinden.

Is dit een boek dat jij zou lezen? Of toch liever andere favorieten die ik ook zou moeten kennen? Laat het dan zeker horen hier in de reacties, altijd leuk om mijn lijst van te lezen boeken aan te kunnen vullen!