MOOIS VAN MUS

Het is alweer een lange tijd geleden dat ik nog wat leuks schreef over mijn foliekes: notitieboekjes en dergelijke! En als ik iets nieuws ontdek, dan wil ik dat graag delen met jullie. 

Jules and Louis Blog - Moois van Mus - stationery

Dit weekend vond ik weer een paar leuke spulletjes om op mijn toekomstig bureau te gebruiken. En ik zeg toekomstig, want ik heb er nog steeds geen (en eigenlijk is mijn thuiskantoor nog steeds zowat overal in huis, meestal doet onze eetkamertafel goed dienst voor betalingen, bloggen en mijn creatieve uitspattingen...). Maar goed, een mens mag al eens dromen (en volop pinnen op Pinterest om ideetjes op te doen voor een toekomstig home office). 

Jules and Louis Blog - Moois van Mus - stationery

Ik vond afgelopen weekend heel wat moois van MUS. MUS is een Belgisch merk van stationery en leuke hebbedingetjes om je kantoor thuis mee op te vrolijken. Je kent het wel: notitieboekjes, planners, kaften, stickers, enz. Dingen waar ik altijd een tikkeltje te hebberig van word. Zelfs de kleuren zijn helemaal mijn ding: blush roze met koper en (donker)blauw. Die kleuren hangen zelfs in mijn kleerkast, dus geen wonder dat ik dit moois van MUS niet kon laten liggen.

En om mijn chaotisch karakter een beetje structuur bij te brengen, gaat deze planner me zeker helpen... op de lekker ouderwetse manier: met pen en papier (en een paar gouden stickers om me ergens aan te herinneren). Kaarsje van Voluspa aansteken, een grote tas thee erbij en eens een keer lekker alles opschrijven wat ik nog moet doen en welke afspraken gepland staan. Hopelijk blijf ik het dan goed volhouden en in de planner noteren, want dat is iets wat ik meestal "vergeet". Ik schaam me absoluut niet om te zeggen dat ik elke dag mijn best moet doen om wat gestructureerder te zijn. Maar...misschien hoef ik daar niet zo hard mijn best in te doen, want je weet wat ze zeggen over chaotische zielen hé? Dat dat ook de meest creatieve zijn. En laat dat nu net helemaal mijn ding zijn. :-)