MOOD IN SEPTEMBER

September. De maand die de herfst met zich meebrengt. Ook al is de zomer nog niet helemaal gedaan, het voelt wel alsof het nieuwe seizoen al gestart is. Vooral 's morgens voel je al goed die frisse herfstlucht...

Jules and Louis Blog - mood board september

En ik ben zeker niet vies van de herfst! Herfst staat bij mij gelijk aan kaarsjes overal, lekker lange herfstwandelingen maken tussen de gekleurde blaadjes, de nieuwe herfstcollecties (online) shoppen én bij frisse dagen een lekkere warme kruidenthee maken...mmmh, zalig! Maar diep vanbinnen hoop ik dat er toch nog een late "Indian summer" aan zit te komen. 

Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, geeft dit mood board mijn "mood" of gevoel goed weer voor september. Het is een maand waar ik heel erg naar had uitgekeken, omdat ik al een hele tijd geleden onze concerttickets boekte om de Rolling Stones eindelijk live te zien in de Ahoy in Amsterdam. We maken er dan ook ineens een weekendje Amsterdam van. Eindelijk nog eens weg met ons tweetjes. En wat nog leuker is dat we bijna vertrekken naar Ibiza voor een weekje mét de kids, iets waar ik al jaaaaren naar heb uitgekeken! Jules moest normaal gezien wel naar school, maar omdat we nu eenmaal geen andere opvang hadden moeten ze allebei mee en daar zijn wij nu ook niet rouwig om. Ik kijk er heel erg naar uit om een weekje het eiland te verkennen en af en toe eens luilekker aan één of ander strand te gaan hangen of te zwemmen in het zwembad aan ons huisje dat we huren. 

Ik had niet verwacht dat september ook nog andere dingen in petto had voor mij, maar ook op werkvlak staat er wat nieuws te gebeuren. Dingen die ik niet direct had gepland, maar achteraf gezien ben ik er wel blij om. Ik verander van dienst op mijn werk en ik krijg een iets leukere taakinhoud dan ik de voorbije jaren moest doen. Volgens mij komt het door mijn burnout dat ze me uiteindelijk een nieuwe job hebben aangeboden op een andere dienst, omdat ze hopelijk eindelijk hebben ingezien dat ik niet de juiste persoon ben op die job. Ik heb té lang teveel tegen mijn zin gewerkt en dat wreekt zich toch altijd. Het zijn al emotionele en rare dagen geweest op het werk, want ik weet dat ik mijn huidige collega's enorm ga missen. Daardoor vond ik niet direct de energie om te bloggen of om onze koffers al in te pakken, maar na een tijdje nadenken (ik moet altijd alles eerst een tijd laten bezinken) zie ik het allemaal wel heel positief in. Het klinkt allemaal goed, dus ik hoop dat de maand september een beetje het goeie "turning point" wordt voor mij op alle gebied. Ik zit ook vol goeie ideeën en er staan nog wat zaken op de planning, maar eerst tune ik even uit voor een week om inspiratie op te doen én tot rust te komen in Ibiza. Want ja... Ibiza heeft ook een rustige kant. Dat ga ik jullie zeker laten zien in een van de volgende blogposts.

Staan er nog leuke dingen op jullie planning deze maand? Waar dromen jullie nog van? Hopen jullie ook stiekem op nog een beetje zon in september? En vertel eens... verheugen jullie je ook zo stiekem op de herfst en het pompoen-seizoen? 

foto zijden lint met penselen