Happy Love Day

jules-and-louis-blog-happy-love-day-rose-blush-lettering.jpg

Moderne kalligrafie door Inge

Zelfs als je zoals mij bent en geen Valentijn viert, dan nog is liefde wel belangrijk in ‘t leven. Altijd. Houden van wie je bent, van jezelf, van anderen, van wat je doet in je leven, met wie je samen bent, je familie, vrienden en het leven. Allemaal even belangrijk. Het leven is er om van te genieten, van de kleine en grote momenten, want het leven is al zo kort.

En misschien een grote, zo dan niet de grootste les die ik al heb geleerd sinds mijn burnout: van jezelf houden is oh-zo-belangrijk. Als je dat doet, valt al de rest vanzelf op zijn plaats, vroeg of laat.

Hopelijk vinden jullie de lettering op deze mooie foto mooi? Ik experimenteerde een beetje met creatief bezig zijn op mijn iPad Pro de laatste tijd. Hopelijk vind ik genoeg tijd om meer “werk” te laten zien binnenkort…

Happy love day, lieverds! Geniet ervan. 

Liefs, Inge x