Een nieuw bullet journal van Archer & Olive

Kijk even mee naar mijn nieuwe bullet journal van Archer & Olive dat ik onlangs kocht.

jules-and-louis-blog-mijn-nieuwe-bullet-journal-van-archer-and-olive.png

Een nieuw jaar, een nieuw aantal doelen, én vers aangekochte stationery! Want ik ben een stationery addict. Verslaafd aan alle mooie pennen, potloden, brush pens, notitieboekjes, stickers en wat nog allemaal niet. En als ik dingen kan volschrijven, is dat nog leuker. Er bestaat dan ook niets leukers dan een verse bullet journal te starten aan het begin van een nieuw jaar.

Ik deed er al wat langer over dan anderen waarschijnlijk, want ik kon niet stipt op 1 januari beginnen. De bullet journals die ik voor 2019 had besteld bij het Amerikaanse bedrijfje Archer & Olive, waren toen nog onderweg vanuit Amerika… Dus ik begon pas na een weekje. Ik zat toen thuis, en ik kon niet een hele dag doorwerken, omdat ik teveel pijn had, maar tijdens de pijnvrije momenten werkte ik er in om me te ontspannen en mijn gedachten te verzetten. Nu de pijn begint te verzachten, heb ik ook weer de energie teruggevonden om regelmatiger te bloggen.

jules-and-louis-blog-mijn-nieuwe-bullet-journal-van-archer-and-olive-met-pennen.png

Archer & Olive heeft écht heel mooie dingen. Het leuke aan de bullet journal van Archer & Olive is dat het extra dik papier heeft, dus bijna geen enkele pen drukt teveel door op de andere pagina’s. En je kan er dus ook met waterverf in werken zonder dat het papier helemaal krom trekt. Ook de vormgeving is mooi: ik koos voor bloemetjes. En allemaal hebben ze een plekje om je favoriete pen tussen te steken, zodat je je bullet journal altijd bij de hand hebt en er ook op elk moment in kan schrijven of schetsen. Alleen maar voordelen als je het mij vraagt.

In een volgende blog post laat ik jullie een kijkje nemen in mijn nieuwe art/bullet journal. Ik noem het mijn all-in-one boekje, want ik teken erin, ik pruts erin en ik zet er lijstjes in. Het leuke van een bullet journal is dat je het kan gebruiken zoals jij wil. Jij past het aan aan je eigen wensen, zodat het echt gepersonaliseerd wordt. Wil je het enkel gebruiken als een agenda, fijn. Of gebruik je het om al je lijstjes en to-do’s op te schrijven? Of als schets- en tekenboekje met andere creatieve ideetjes voor je blog of website, ook goed. Alles is goed. En alles kan, en dat vind ik er nu net zo leuk aan.

Hebben jullie ook een bullet journal?