De leukste potten voor je planten van Serax

jules-and-louis-blog-potten-van-Serax-3.png

Onlangs was ik met mijn mama nog eens op stap. Zo’n momenten zijn nogal schaars geworden, dus als we dan eens er op uit trekken, genieten we er dubbel en dik van. Laatst waren we samen in onze favoriete winkel in Ekeren: de vroegere Walter Van Gastel - nu beter gekend als Oh’Green.

Mij kennende ben ik altijd berucht om lang te blijven plakken in boekenwinkels (in binnen- en buitenland), maar ook in tuincentra, want: decoratie! Tja, wat kan ik zeggen? Het is een zwakke plek, leuke decoratie scoren. En toen ik zag dat er weer een heleboel nieuwe potten waren aangekomen van het merk Serax, was ik alles volop aan het bewonderen in de winkel.

Sinds ik wat meer groen in ons huis heb geïntroduceerd (mijn pannenkoekenplantjes, cactussen en vetplanten), heb ik dus wat meer leuke potten voor mijn planten nodig. Of “cache-pots” zoals mijn grootmoeder ze ook nog wel eens graag wil noemen. ;-)

En deze pot mét schattige cactus heb ik dus meegenomen naar huis… Mooi hé?

jules-and-louis-blog-potten-van-Serax.png

Toen ik dan even rondliep in onze woonkamer, viel het me plots te binnen dat bijna al mijn potten van Serax komen…

jules-and-louis-blog-potten-van-Serax-2.png

Zeker eens rondsnuffelen in Oh’Green, of neem een kijkje op Serax, daar staan er nog véél meer om te bewonderen! En laat me dan eens weten welke jij zou kiezen?

Hebben jullie veel planten in huis? En welke potten voor jullie planten kopen jullie zoal? Of is het eerder een mengelmoes zoals bij mij thuis?