August mood

jules-and-louis-blog-august-mood-moodboard.png

Augustus. Mijn mood deze maand is vooral gefocust op relaxen. Een nieuwe maand die alweer een aantal dagen bezig is. En toch geeft het begin van een maand altijd een beetje rust - je kan eens diep ademhalen en weer opnieuw starten. Deze maand is meer relaxed dan anders, want ik heb een kleine twee weekjes verlof. Wat staat er op de planning? Niet veel. Wat rustige muziek, een dagje strand of een daguitstapje, af en toe een glaasje rosé, lezen in een stapel boeken (als dat lukt) en vooral: genieten van de tijd met mijn jongens.

Mijn favorieten in augustus:

De song die het meest uit onze home pod in de keuken schalt, is deze van de ongelooflijke Sam Smith.

En anders zie je me in de keuken wel dansen op een goeie ouwe van The Rolling Stones (zoals One Hit (To the Body) of Mixed Emotions - ik sta direct te dansen, haha!) of beluister ik er een paar van Leon Bridges (zoals Pull Away, The River of Coming Home - zijn ganse album Coming Home is super) of de soundtrack van Big Little Lies (vooral Cold Little Heart staat tegenwoordig vaak op repeat!). Allemaal even goed.

Momenteel lees ik het boek Grote Kleine Leugens van Liane Moriarty, daarna staat er nog op mijn stapel: The Wisdom of Sundays van Oprah Winfrey en Boardwalk Summer van Meredith Jaeger (de laatste twee lees ik in het Engels). Benieuwd!

Je kan me altijd plezieren met een glaasje van deze lekkere rosé. Santé!

En je ziet me ofwel in een jeansshort rondlopen, alhoewel ik wel stiekem graag deze denim jurk van Reese Witherspoon’s collectie Draper James wil kopen. Instant love!

Hoe is het met jullie mood gesteld in augustus? Lekker relaxed (thuis of op vakantie) hopelijk? Verzorg jullie zelf deze mooie zomer!