EEN WEEKEND VOL FEEST - DEEL 1

Het is drukker dan druk geweest afgelopen weekend. En dat had allemaal te maken met Jules' lentefeest...
Jules and Louis Blog - A weekend of celebrations - our little family

Voor alle mensen die nu opeens iets verschillends merken: ja, ik ben gestart met bloggen in het Nederlands, wegens grote vraag van mijn lezers die af en toe kwamen piepen maar nooit écht meelazen... 

Voor diegenen die nieuwsgierig zijn waar we hier staan: we hielden ons familiefeest op het terras van lounge/bar/restaurant B-In in Brugge. Heel dicht bij de romantische wateren van de Brugse binnenstad, dus dat maakte het nog extra gezelliger. Voor Jules en zijn broer en de vriendjes hadden we een klein springkasteel klaarstaan, dus het kon niet meer stuk als ook de zon redelijk bleef schijnen die dag. Het eten was lekker, de drank ook, het gezelschap was fantastisch, het weer ook en de kindjes amuseerden zich rot. Meer moet een mens soms niet hebben hé?

Jules and Louis Blog - A weekend of celebrations - garland

En vooral als ik uiteindelijk de piñata ophing. Die was meteen een "schot" in de roos. Het duurde wel even vooraleer ze hem konden kapotslaan, en daarna was er meteen het heerlijke geruzie over wie er het meeste snoepjes had opgeraapt. ;-)

Jules and Louis Blog - A weekend of celebrations - smashing the pinata
Jules and Louis Blog - A weekend of celebrations - smashing the pinata 2

Ook de foto's en uitdeelcadeautjes vielen in de smaak...

Jules and Louis Blog - A weekend of celebrations - favors

Ik vind het geweldig hoe goed de foto's wel zijn geslaagd! We lieten ze maken door mijn lieve getalenteerde vriendin en fotografe Ellen van Love & Light. Iedereen vond ze mooi, simpelweg omdat ze ook supermooi zijn. Jules en Louis staan er overal heel charmant op, net zoals ze zijn in het echt (soms dan toch).  En ik vond de andere cadeautjes, zoals de magneetjes en snoepzakjes, zelf ook heel goed gelukt. Ik was altijd al grote fan van de collectie van Tadaaz, maar nu zeker!

Jules and Louis Blog - A weekend of celebrations - favors 2

En Jules legde meter en peter extra in de watten met een leuke gepersonaliseerde toiletzak van bij Anna et Maman (dames, jullie zullen deze online boetiek de max vinden! De bakstenen winkel vind je in Roeselare - ook super om eens binnen te wandelen en wat leuks te kopen!).

Jules and Louis Blog - A weekend of celebrations - favors 3.jpg

Jules zelf haalde zijn hartje op aan de ijstaart - daar had hij al maaaaaanden over zitten zeuren. Een ijslammetje met aardbei- en vanillesmaak moest het worden. En toen hij dan eindelijk de taart kreeg, vond hij het jammer dat ze zo klein was. Hij had een XL-lam willen zien staan op die tafel, haha! Maar die teleurstelling was snel over toen hij dan eindelijk de kof eraf mocht snijden om die lekkere rode zoetigheid eruit te zien lopen...

Jules and Louis Blog - A weekend of celebrations - cutting the cake
Jules and Louis Blog - A weekend of celebrations - flowers

En ook mama werd getrakteerd op twee grote bossen bloemen met mijn favoriete pioenen én roze rozen...