A WEEKEND FILLED WITH CELEBRATIONS

Het is drukker dan ooit geweest in ons huis de afgelopen weken. Vooral nu met de voorbereidingen voor Jules' lentefeest...
Jules-and-louis-blog-A-weekend-of-celebrations-garland
Jules-and-Louis-Blog-A-weekend-of-celebrations-our-little-family

Het was een weekend vol feestvieren! Jules koos ervoor om een leuk feest te geven voor familie en deed niet mee met de eerste communie in de kerk - ik wilde liever iets vrijer zijn in zijn feest, en we kozen voor een lentefeest. 

We gaven een feestje op het terras van de lounge/bar/restaurant B-In in Brugge, bij de ongelooflijk sympathieke Laurent als eigenaar van de zaak. Het ligt heel dicht tegen de romantische wateren van de binnenstad, dat het uitzicht van ons feestje nog iets extra's gaf. We hadden ook een springkasteel gereserveerd voor Jules en de kindjes van de familie, de zon besteld (die gelukkig vaak genoeg bleef schijnen) en het gezelschap van de familie maakte ons feestje helemaal geslaagd. Wat meer kan een mens verlangen? 

Vooral als ik de voetbal piñata ophing, dat was een schot in de roos bij de kinderen. ;-) Het duurde eventjes voor ze hem helemaal "in frennen" konden slaan, maar toen ze erin sloegen en alle snoepjes en speelgoedjes eruit vielen, vonden ze het geweldig. 

Jules-and-Louis-Blog-A-weekend-of-celebrations-smashing-the-pinata
Jules-and-Louis-Blog-A-weekend-of-celebrations-smashing-the-pinata-2

En de cadeautjes en foto's van Ellen van Love & Light, die ik had laten maken bij Tadaaz, werden ook fel gesmaakt...

Jules-and-Louis-Blog-A-weekend-of-celebrations-favors

Jules & Louis waren op hun charmantst toen deze foto's werden genomen, zoals ze meestal ook wel zijn in het echte leven (allé, soms toch, haha). En ik vond de andere cadeautjes, zoals de snoepzakjes en muntgroene potjes (waarin ik oranje Tic-Tacs had gedaan) ook heel mooi. Ik vond ze allemaal bij Tadaaz, een coole website waar ik trouwens ook steeds mijn kerstkaarten bestel ieder jaar... En ze liggen héél dichtbij waar ik woon, in Sint-Michiels, Brugge!

Jules-and-Louis-Blog-A-weekend-of-celebrations-favors-2

Jules vertroetelde zijn meter en peter met een leuke gepersonaliseerde toilettas van Anna et Maman (ladies, check ook zeker deze winkel uit, alles is even mooi en cute - er is een webshop én een échte winkel in Roeselare centrum). 

jules-and-louis-blog-a-weekend-of-celebrations-godfather-jules
Jules-and-Louis-Blog-A-weekend-of-celebrations-godmother-jules.jpg

Laten we niet vergeten hoe lekker het eten ook was in B-In! Zoals Laurent zijn restaurant erom bekend staat, is alles op je bordje altijd lekker. We hadden gekozen om de familie op voorhand te laten kiezen uit twee voor- en twee hoofdgerechten. Het voorgerecht was ofwel asperges op Vlaamse wijze met ham of een carpaccio, en als hoofdgerecht kon iedereen kiezen tussen ofwel varkenswangetjes met frietjes ofwel een risotto met asperges en lekkere Spaanse ham. Lekkerrrr!

Jules wilde graag een ijstaart in de vorm van een lammetje. Hij wilde absoluut het "bloed" zien stromen na het onthoofden van dat arme ding (oké, 't is en blijft een ijstaart, ik weet het, maar 't klinkt toch erg...niet?).

Jules and Louis Blog - A weekend of celebrations - cutting the cake
Jules and Louis Blog - A weekend of celebrations - flowers

En zelfs ik werd vertroeteld met twee grote boeketten bloemen (en dan nog wel vol met pioenen, mijn favoriete bloemen). Een perfect einde van een perfecte dag.