Een mooi luchtig appartement in het hartje van Brugge

Spoiler alert: je zal zelf in dit appartement willen wonen! Zo mooi is het…

jules-and-louis-blog-airy-pretty-apartment-living-room-white-flowers.jpg
jules-and-louis-blog-living-room-blue-accents.jpg
jules-and-louis-blog-corner-living-room.jpg

Een goeie vriendin van mij die ik ontmoette aan de schoolpoort ziet er altijd stijlvol en mooi uit. Haar haar, kleding, huid - ze ziet er altijd koket en verzorgd uit. Ik denk niet dat ze ooit slechte dagen kent, of een bad hair day heeft, alhoewel ik weet dat dat niet zo is, want ook zij heeft twee jongens van ongeveer dezelfde leeftijd als de onze. En toch… je ziet nooit aan haar dat ze een slechte dag heeft, ze ziet er altijd zo mooi uit. Het enige dat ik kan zeggen is dat als mijn dag als een hel begint, ik er dan meestal navenant uitzie, haha!!

Maar goed, ik ging over haar appartement vertellen. Ze heeft dus een leuk en knus appartement in het hart van de stad Brugge liggen. Zelf heeft ze er ook een aantal jaren gewoond voor ze trouwde, en ik kan me voorstellen hoe geweldig dat moest geweest zijn: je opent je deur, wandelt 5 minuten ver en je bent overal in Brugge. Het appartement is dan ook perfect gelegen! En ook perfect voor alle singles en koppels zonder kinderen (of misschien eentje).

jules-and-louis-blog-white-sidetable-blue-pots-succulents-lamp.jpg
jules-and-louis-blog-blue-pots-succulents-view-dining-room.jpg
jules-and-louis-blog-dining -room-collage.jpg
jules-and-louis-blog-white-kitchen.jpg
jules-and-louis-blog-door-to-hall.jpg
Zelfs de hal ziet er gezellig uit bij het binnenkomen.

Zelfs de hal ziet er gezellig uit bij het binnenkomen.

jules-and-louis-blog-coat-room.jpg
jules-and-louis-blog-coat-room-close-up.jpg

Met haar man begon ze hun huidige woning te verbouwen, het ouderlijk huis van haar man, en wanneer ze een tijdje in het buitenland woonden, verhuurde ze haar appartement. Nu is ze opnieuw klaar om het te verhuren, bij voorkeur aan expats. En wat hebben die precies nodig? Precies: alles! Een gemeubeld appartement, servies en bestek, een was- en droogmachine, een stofzuiger, tafellakens, beddengoed,… Awel, voor die mensen die zouden meelezen: look no further, want hier is alles al aanwezig!

Ze vroeg me onlangs om naar het appartement te komen en een paar foto’s te nemen van het interieur, zodat ze het zo snel mogelijk kon klaarmaken voor verhuur. Je kan zien hoe mooi en stijlvol ze alles inrichtte, mét gevoel voor detail.

jules-and-louis-blog-close-up-white-flowers-bedroom.jpg
jules-and-louis-blog-master-bedroom-white.jpg
jules-and-louis-blog-master-bedroom-ensuite-bathroom-white.jpg
jules-and-louis-blog-home-office-coloured-chair.jpg
jules-and-louis-blog-home-office-close-up-yellow-pot-succulent-chair.jpg

Ik was ook direct weg van het appartement. Het is lekker luchtig als je binnenwandelt, en toch gezellig. Het heeft een zeer ruime living en eetkamer met keuken die allemaal uitkijken op een zonnig terras, in de hal is er plaats om je jassen weg te hangen in de ingemaakte kasten, er is een gastentoilet, een master bedroom met aanpalende douchekamer, en nog een kleinere slaapkamer met ingemaakte kasten, momenteel ingericht als bureau. En dan heb je nog een grotere badkamer met bad en twee lavabo’s. Echt mooi!

jules-and-louis-blog-bathroom-flowers-laundry-bag.jpg
jules-and-louis-blog-white-flowers-sink-close-up.jpg

Had ik geen kinderen of man, ik had het direct gehuurd! :-) Ik hou van mijn vriendin haar mooie, moderne en toch gezellige manier van inrichten!

En natuurlijk wens ik haar alle geluk toe met het verhuren van haar appartement - ik hoop dat ze snel een nieuwe bewoner vind!

Alle foto’s gemaakt door Inge voor Jules & Louis.