JULES AND LOUIS IS A DESIGN & STYLE BLOG TO INSPIRE YOU TO SLOW DOWN AND START LIVING A SIMPLE, AUTHENTIC & CREATIVE LIFE !

jules-and-louis-blog-hallo-inge.jpg


Mijn naam is Inge! Op vrije dagen vind je me druk bezig met handletteren of tekenen/schilderen, of in onze nieuwe zetel. Lekker opgekruld met een dekentje, glas rosé, een boek en flikkerende kaarsjes op de salontafels. Aaaah…heaven!

In het dagelijks leven ben ik mama van Jules & Louis, 13 jaar getrouwd met Bart en werk ik bij de Stad Brugge. In de avonduurtjes ontpop ik me als blogger.

Bloggen werd een passie van mij in 2011. Simply Fabulous Chic, waar ik trouwens mee op de 8ste plaats belandde van de 10 beste Deco & Design-blogs tijdens de Weekend Knack Blog Awards in 2013 (nog steeds fier op, ha!) was mijn eerste blog.

En als we Amerikaanse reisavonturen beleefde, schreef ik die neer op Bikinis & Sunglasses. Kan je nog altijd nalezen.

In 2015 probeerde ik het zelfstandig ondernemen uit, zonder weten of het zou lukken, zonder écht plan. Het lukte, maar het freelance copywriting-leven was niet écht aan mij besteed. Ik belandde uiteindelijk in een burnout.

Jules and Louis Blog - Inge in zwart wit - about me

Pas in 2017 besloot ik niet bij de pakken te zitten. Ik startte deze blog, waar ik mijzelf meer wilde tonen: een creatieve ziel met een liefde voor creativiteit, mindfulness en hoe je authentieker kan leven. Ik vond mijn inspiratie door mijn depressie. En vooral: ik wist wat ik nu wel wilde: meer thuis zijn voor mijn jongens en mezelf toch creatief kunnen ontplooien.

Mijn doel voor deze blog is er een echte inspiratie lifestyle guide van maken waar mensen gelukkig én creatiever van worden. Een webshop openen vol met leuke, stijlvolle dingen voor je creatieve leven staat ook op mijn planning. 

Ik hoop natuurlijk dat deze blog jullie altijd een glimlach en de nodige portie inspiratie bezorgt.
jules-and-louis-blog-samenwerken-inge-met-inkt-en-pen.jpg

Samenwerken?

Zelf ben ik altijd op zoek naar interessante creatievelingen die hun verhaal hier willen doen, en hun mooie werk willen etaleren. Iets wat jij hebt gemaakt en op mijn website wil zien? Een leuke giveaway organiseren? Anything goes, zolang het maar past in de context van deze blog en waar Inge voor staat.

Zo bespreek ik op deze blog enkel leuke reviews over boeken en producten die ik écht graag zie of zelf zou kopen (of heb gekocht)! Je weet, waar het vat van vol is, loopt de mond van over… ;-)

Bij interesse stuur ik je mijn mediakit met daarin de recente statistieken, verschillende mogelijkheden en tarieven.