JULES AND LOUIS IS A PLACE TO COME TOGETHER WITH FRIENDS, TO BE INSPIRED, APPRECIATE & ENJOY LIFE WITH THE PEOPLE YOU LOVE, IN A HOUSE YOU LOVE, SURROUNDED BY PRECIOUS THINGS YOU CREATE.

jules-and-louis-blog-about-inge-laptop-on-bed
Jules and Louis Blog - notebook and laptop - about me
Jules and Louis Blog - soft blush peonies - about me

Mijn naam is Inge, 30-en-nog-wat, mama van twee kapoenen en een Cocker, én al 12 jaar gelukkig getrouwd. 13 jaar geleden verhuisde ik van het groene Brasschaat, vlakbij Antwerpen, naar het oude Brugge voor de liefde. 

Bloggen begon ik pas te doen na de geboorte van Jules in 2011, om mijn creatief ei kwijt te geraken. Die eerste blog heette Simply Fabulous Chic, waar ik trouwens nog mee op de 8ste plaats belandde van de 10 beste Deco & Design-blogs tijdens de Weekend Knack Blog Awards in 2013 (stoef stoef). Verder hield ik ook onze persoonlijke Amerikaanse reisavonturen bij in een blog, die je nog altijd kan nalezen op Bikinis & Sunglasses.

Fast forward naar 2018: de blog Simply Fabulous Chic hield op te bestaan en deze blog startte ik omdat ik iets wilde hebben dat mijzelf meer zou beschrijven. Ik vond mijn inspiratie voor de naam bij mijn twee zoontjes, en ik wilde niets liever dan mijn blog avonturen verder zetten. Al is het (blog)leven fel veranderd in vergelijking met 2010, én met twee jongens wel drukker dan vroeger. Daarom schiet het bloggen er soms wel eens bij in, maar ik blijf er nog steeds mijn ei in kwijt kunnen. Mijn doel voor deze blog is er een echte inspiratie lifestyle guide van maken waar mensen happy van worden. Een webshop openen vol met leuke, stijlvolle dingen voor je huis & home office staat ook nog op die eeuwige to-do lijst... 

Ik hoop natuurlijk dat deze blog jullie altijd een glimlach en de nodige portie inspiratie bezorgt. Veel leesplezier en vooral: veel liefs van mij!

Jules and Louis Blog - Inge in zwart wit - about me

Inge beschrijft zichzelf als de eeuwige creatieve, chaotische twijfelaar, die dan wel weer een krak is in dingen onthouden waarin ze passioneel geïnteresseerd is. Altijd in voor een grapje, zot van dansen en een glaasje rosé af en toe. Je mag ze ook altijd wakker maken voor een pak friet of een stuk chocola (liefst met praliné, maar nootjes mag ook). Inge schrijft graag over meer mindful en minimalistischer leven, want dat is wat ze probeert tegenwoordig - de strijd aan te gaan tegen teveel rommel in haar huis, kleerkast en mailbox. Daarbij deelt ze dingen die haar inspireren, die ze leest en maakt in haar schaarse vrije tijd - vooral met waterverf, inkt, brush en kroontjespen. Want dat is waar Jules & Louis voor staat: een lifestyle site waar je inspiratie vindt over interieur, handlettering, beauty, books & travel, en waar mindful leven en het simpele leven samen met vrienden en familie de focus is. 

Inge werkt ook als freelance blogger, tekstschrijver en stylist. Je kan ook haar (beginnende) hand lettering kunsten boeken voor je enveloppes, handgeschreven huwelijksgeloften, of andere leuke creatieve projecten om jouw unieke (liefdes)verhaal te vertellen.