JULES AND LOUIS IS A CREATIVE LIFE + STYLE GUIDE TO BE INSPIRED, APPRECIATE & ENJOY LIFE WITH THE PEOPLE YOU LOVE, IN A HOUSE YOU LOVE, SURROUNDED BY PRECIOUS THINGS YOU CREATE.

OVER JULES & LOUIS

jules-and-louis-blog-about-inge-laptop-on-bed
Jules and Louis Blog - notebook and laptop - about me
Jules and Louis Blog - soft blush peonies - about me

Mijn naam is Inge, 30-en-nog-wat, mama van twee kapoenen en een Cocker, én al 12 jaar gelukkig getrouwd. 13 jaar geleden verhuisde ik van het groene Brasschaat, vlakbij Antwerpen, naar het oude Brugge voor de liefde. 

Een passie voor schrijven heb ik altijd gehad. Op de lagere school schreef ik hele dagboeken vol (en later ook), en opstellen schrijven was nooit een straf. Bloggen begon ik pas te doen na de geboorte van Jules in 2011, om mijn creatief ei kwijt te geraken. Die eerste blog heette Simply Fabulous Chic, waar ik trouwens nog mee op de 8ste plaats belandde van de 10 beste Deco & Design-blogs tijdens de Weekend Knack Blog Awards in 2013 (stoef stoef). Verder hield ik ook onze persoonlijke Amerikaanse reisavonturen bij in een blog, die je nog altijd kan nalezen op Bikinis & Sunglasses.

Fast forward naar 2017: de blog Simply Fabulous Chic hield op te bestaan en deze blog startte ik omdat ik iets wilde hebben dat mijzelf meer zou beschrijven: een dromer, een schrijver, een creatieve ziel met een liefde voor creatief zijn en mindfulness. Ik vond mijn inspiratie voor de naam bij mijn twee zoontjes, en ik wilde niets liever dan mijn blog avonturen verder zetten. Al is het (blog)leven fel veranderd in vergelijking met 2010, én met twee jongens wel drukker dan vroeger. Daarom schiet het bloggen er soms wel eens bij in, maar ik blijf er nog steeds mijn creatief ei in kwijt kunnen. Mijn doel voor deze blog is er een echte inspiratie lifestyle guide van maken waar mensen happy én hopelijk ook creatiever van worden. Een webshop openen vol met leuke, stijlvolle dingen voor je huis & home office staat ook nog op die eeuwige to-do lijst... 

Ik hoop natuurlijk dat deze blog jullie altijd een glimlach en de nodige portie inspiratie bezorgt. Veel leesplezier en vooral: veel liefs van mij!

OVER INGE

Jules and Louis Blog - Inge in zwart wit - about me

Inge beschrijft zichzelf als de eeuwige creatieve, chaotische twijfelaar, die dan wel weer een krak is in dingen onthouden waarin ze passioneel geïnteresseerd is. Altijd in voor een grapje, zot van dansen en een glaasje rosé af en toe. Je mag ze ook altijd wakker maken voor een pak friet of een stuk chocola (liefst met praliné, maar nootjes mag ook).

In haar vrije tijd leest ze graag (zelfhulp)boeken, tekent ze en handlettert ze, maakt ze haar hoofd af en toe eens graag leeg met een lange strandwandeling in Cadzand en reist ze graag (naar Ibiza of the USA alstublieft). Oh, en ze houdt van lange babbels met vriendinnen, & snail mail. En als ze niet achter haar bureau zit als stadsmedewerker waar ze ook artikels mag schrijven voor de stedelijke website, schrijft Inge graag over meer mindful en minimalistischer leven, want dat is wat ze probeert tegenwoordig - de strijd aan te gaan tegen teveel rommel in haar huis, kleerkast en mailbox. Daarbij deelt ze dingen die haar inspireren, die ze leest en maakt in haar schaarse vrije tijd - vooral met waterverf, inkt, brush en kroontjespen. Want dat is waar Jules & Louis voor staat: een lifestyle site waar je inspiratie vindt over interieur, handlettering, beauty, books & travel, en waar mindful leven en het simpele leven samen met vrienden en familie de focus is. 


SAMENWERKEN? LEUK!!

Inge werkt als freelance blogger, tekstschrijver & creatieve hand letterer. Je kan ook haar hand lettering & moderne kalligrafie kunsten boeken voor je enveloppes, handgeschreven huwelijksgeloften, of andere leuke creatieve projecten om jouw unieke (liefdes)verhaal te vertellen. 

Of hou je het liever op een leuke review van jouw nieuwste product? Of een tof interview? Een binnenkijker? Iets wat jij hebt gemaakt en op mijn website wil zien? Anything goes, zolang het maar past in de context van deze blog en waar Inge voor staat.

Ik stuur je mijn mediakit met daarin de recente statistieken, verschillende mogelijkheden en tarieven. Ter info: ik houd me bij samenwerkingen aan de regels van de Reclame Code Commissie en ik volg Google’s richtlijnen. Ik heb daarom geen interesse in linkbuilding. Mails hierover worden genegeerd.